Nøddefarserede sild

Nøddefarserede sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-8 sildefileter
 
50 g.finthk. nødder
2 spsk.klippet purløg
2 spsk.frisk ost eller mager flødeost
1 tsk.fintrevet citronskal
 salt
 peber
50 g.rugmel
 
2 dl.cheasy fraiche 9%
1-2 tsk.grov sennep
0.5 tsk.honning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør nødder, purløg, ost, citronskal, salt og peber sammen.

Bred fileterne ud på et bræt. Fordel en stribe fyld på hver filet og luk dem. Pres dem sammen, så de holder faconen under stegningen. Drys sildene med salt, vend dem i rugmel og steg dem på panden i margarine 4-5 min. Læg sildene på et fad.

Hæld den syrnede fløde på panden, og varm den ganske kort igennem. Smag til med sennep, honning, salt og peber. Server sennepsfløden til sildene sammen med kartofler eller groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 6588 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu