Nøddefarserede sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Rør nødder, purløg, ost, citronskal, salt og peber sammen.
Bred fileterne ud på et bræt. Fordel en stribe fyld på hver filet og luk dem. Pres dem sammen, så de holder faconen under stegningen. Drys sildene med salt, vend dem i rugmel og steg dem på panden i margarine 4-5 min. Læg sildene på et fad. Hæld den syrnede fløde på panden, og varm den ganske kort igennem. Smag til med sennep, honning, salt og peber. Server sennepsfløden til sildene sammen med kartofler eller groft brød. |
|
Opskriften er vist 6588 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne