Muskatsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Fileterne skæres i smalle strimler og lægges i et dybt fad. Æggeblommerne røres med fløde, eddike og sukker. Løg og muskat tilsættes, og saucen hældes over sildene. Pyntes med hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 7854 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne