Stegt lammeryg
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : |
|
|
Lammeryggen gnides med salt, peber, friske hvidløgsfed og oregano.
Ovnen varmes op til 210 grader. Lammeryggen steges i 35-40 minutter Lammeryggen pakkes ind i folie og dækkes med et rent håndklæde. Her trækker stegen i 35 minutter. Stegen skæres ud og serveres med rabarberkompot. |
|
Opskriften er vist 22037 gange,
og udskrevet 448 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Bo - 2010-03-27 20:30:39 Den stegetid må da være pr kg eller hvad ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne