Matjessild i gravlakssovs
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Kog æggene og pil dem. Lad sildene dryppe godt af og læg dem på et fad. Rør mayonnaise, sennep, sukker, HP-sovs og hakket dild sammen. Lad det stå 10 min. Rør i det igen og hæld over sildene. Del æggene i halve og anret dem rundt på fadet. Pynt med dildkviste. Server evt. med kogte kartofler og brød til.
|
|
Opskriften er vist 10141 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne