Marineret sild med kaviar
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Frys en lille isblok. (dagen før)
Skær porren i tynde ringe og skyl dem godt.
Klip dilden fint (gem nogle kviste til pynt) og bland med creme fraiche.
Del sildefileterne på langs og rul dem sammen.
Anret silderullerne på isblokken og fyld dem med kaviar.
Servér sildene med dild-creme fraichen, rå æggeblommer, sprøde porreringe og citronbåde.
Kan serveres med: Små, kogte kartofler eller rugbrød og smør.
|
|
Opskriften er vist 9477 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne