Lune røgede sild med radisesauce

Lune røgede sild med radisesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Røget sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 dl.eddike
0.75 dl.sukker
2 finthakkede løg
0.5 dl.solsikkeolie
2 bdt.radiser
1 bdt.purløg
 lidtfriskkværnet sort peber
 nykogte kartofler
 salt
4 nyrøgede sild
 
Opskrift:
Kog eddike og sukker sammen i en lille gryde. Tag det af blusset og rør de hakkede løg i sammen med olien og lidt peber. Når det er koldt vendes de rensede skivede radiser i sammen med den snittede purløg. Lad det stå og trække i 25 min. Skrub kartofler godt og kog dem med skrællen i 20 min. i letsaltet vand. Lun sildene i 8-10 min. i ovnen ved 180 grader. Tag dem ud, fjern benet og luk dem sammen igen. Server sildene sammen med de varme pillede kartofler og radisesaucen.





karakterer:
Opskriften er vist 12162 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu