Lune røgede sild med radisesauce
Hovedingrediens : SildeFisk - Røget sild Indsendt : |
|
|
Kog eddike og sukker sammen i en lille gryde. Tag det af blusset og rør de hakkede løg i sammen med olien og lidt peber.
Når det er koldt vendes de rensede skivede radiser i sammen med den snittede purløg. Lad det stå og trække i 25 min. Skrub kartofler godt og kog dem med skrællen i 20 min. i letsaltet vand. Lun sildene i 8-10 min. i ovnen ved 180 grader. Tag dem ud, fjern benet og luk dem sammen igen. Server sildene sammen med de varme pillede kartofler og radisesaucen.
|
|
Opskriften er vist 12162 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne