Karryæg med matjessild og salat
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Rør mayonnaisen sammen med fløde og smag til med karry. Snit salaten groft og læg den i bunden af et fad. Læg brødskiverne over med 1 æg på hver og masker med dressingen. Skær matjesfileterne igennem på skrå og arranger dem imellem æggene og garner med karsen.
|
|
Opskriften er vist 9489 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne