Gratin med røget sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Fjern skind og ben fra sildene. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Pil og hak løget og svits det i margarinen. Pisk ægget og bland det med løg, dild og creme fraiche. Smag til med peber. Bred saucen over sildene og gratiner dem i en 250 grader varm ovn ca. 10 min.
|
|
Opskriften er vist 9150 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne