Augustsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skæres i skiver og anrettes på en tallerken. Silden lægges oven på. Mos æggeblommen med en gaffel og rør den op med ymer, som er smagt til med vineddike og salt. Hak æggehviden og kom saucen sammen med purløg og dild. Saucen hældes over fisken og kartoflerne og pyntes så med radiseskiver.
|
|
Opskriften er vist 13210 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne