Rødvinssild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Vand og farin koges, resten blandes i.
|
|
Opskriften er vist 9360 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-12-18 09:33:40 Den kogende farin og vand tages af varmen inden de øvrige ting blandes i, evt. kan eddiken koges med. Lagen køles af inden sildene lægges i. Har sikkert godt af at stå og trække natten over. Serveres med rugbrød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne