Rødvinssild

Rødvinssild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 udvandede spegesild (fileter)
100 g.farin
0.5 dl.kogende vand
1.5 dl.eddike
0.25 dl.olie
1 dl.rødvin
2 spsk.tomatketchup
1 lille løg
1 stort glas cognac
1 lille håndfuld meget groft støt peber (som til peberbøf)
 
Opskrift:
Vand og farin koges, resten blandes i.





karakterer:
Opskriften er vist 9360 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-18 09:33:40
Den kogende farin og vand tages af varmen inden de øvrige ting blandes i, evt. kan eddiken koges med. Lagen køles af inden sildene lægges i. Har sikkert godt af at stå og trække natten over. Serveres med rugbrød.