Skærgårdssild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
2 spegesild renses og fileteres. Skindet fjernes og sildene lægges i mælkevand natten over. En marinade tilberedes af 3/4 dl. tomatpure, 3-4spsk. sukker, 1 1/2 dl estragoneddike, lidt vand, 4 hele nelliker og 4-5 hvide peberkorn, 1 finthakket syltet agurk, 1 knust laurbærblad og et fintskåret løg. Marinaden røres godt sammen og står til næste dag. Fileterne tages op og skæres i strimler, der lægges i marinaden og får lov at trække i nogle timer. Anrettes i skål garneret med løgringe.
|
|
Opskriften er vist 9698 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne