Amagersild 2
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
6-8 sild gøres i stand og benene fjernes. Fileterne rulles sammen fra halen. Drysses med salt og står i 10 min. Kærnehuset skæres ud af 2 store røde æbler, der ikke skrælles, men skæres i skiver. Æbleringene lægges i bunden af et smurt gratinfad. Derover lægges løgskiver af 2 løg. Så lægges et lag sild, og derefter igen et lag æble, løg og sild. Påhældes ca. 2 dl kryddereddike, 1 bdt. timian lægges i midten. Tæt låg lægges på og fadet sættes i ovnen ved ca. 175ºC i 30 min. Inden serveringen fjernes timianen. Ristet rugbrød serveres til.
|
|
Opskriften er vist 14650 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne