Letsprængt Lammeryg med mandelspinat
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kog salt, sukker, vand, laurbærblade, peberkorn og timian i 5 min. til en saltlage. Afkøl lagen. Læg lammeryggen i 48 timer.
Den sprængte lammeryg udbenes, så fileterne hænger sammen på rygskindet. Spinaten skylles/ renses, ribbes for stilke, sauteres af i smør med fint hakket hvidløg, krydres med salt / peber, de afhindede mandler skæres i fileter og blandes i spinaten, spinatsauteen presses fri for væde og kommes på lammeryggen mellem fileterne, de afskårne mørbrad lægges over. Læg lammefilet'erne sammen så spinaten ligger i midten, pakkes ind i fedtnet, som holder det hele sammen. Steges i ovn v/ 180g. i 35-40 min. Kålsaute: Finsnit spidskålen, skræl bladselleri stilkene, som skæres på tværs i både på 5 mm., det sauteres hurtig af i olie med friske timianblade, krydres med salt/sukker og groft peber. Kørvel Creme. Kog bradepanden af i hvidvin, tilsæt creme fraichen lidt efter lidt, koges ned til en let cremet sauce, smages til med salt og peber, fintskåret kørvel tilsættes ved serveringen. Anretning. Top kålsauten op i midten af tallerkenen, hvor på der lægges 2-3 skiver lammeryg, kom kørvel- cremen rundt om. Nye kartofler med grofthakket persille serveres til. |
|
Opskriften er vist 8130 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne