Amagersild 1
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Sildene gøres i stand, befris grundigt for ben, deles i fileter, der rulles og sættes på højkant i smurt gratinfad. Rigeligt med smørklumper tilføjes. Drysses med salt og peber, og i mellemrummene, eller over, kommes letsvitsede løgskiver og skiver af æble. Sættes i ovnen og bager færdig, ved 175°.
|
|
Opskriften er vist 20997 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne