Kartoffelsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Skær sildene i små stykker. Skær kartofler og 2 æg i skiver og hak det tredie æg.
Læg en bund af kartofler og æg på et fad.
Bland mayonnaise med fløde, og smag til med vineddike, karry, salt og en anelse sukker.
Hæld mayonnaiseblandingen over kartofler og æg. Læg sildene tæt her over, og drys med det hakkede æg til sidst.
Pynt med purløg og tomatbåde.
|
|
Opskriften er vist 22293 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer lars - 2013-12-30 15:05:33 går stærkt ud fra at det er kogte kartofler - hvilket ikke fremgår af opskriften jontho - 2007-04-09 15:04:16 virkelig god, men vi bruger marinerede sild i stedet for, og vinedike kan erstattes med et par tsk.citronsaft og vi brugte chreme fraice 38% i stedet for piskefløden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne