Limfjordssild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Sildene renses og udbenes. Eddike, salt og peber blandes godt og heri trækker sildene et døgn. Tages derpå op, løber af og arrangeres i et aflangt fad.
Eddike, vand og sukker koges, og når marinaden er afkølet tilsættes karryen, hvorefter den hældes henover sildene i skålen. Skal trække i lagen 2-3 timer inden serveringen.
Pyntes med tynde ringe af rødløget.
|
|
Opskriften er vist 9345 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne