Stockholmersild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, og hver sild deles i 2 stykker og lægges i en halvdyb skål.
Vin-eddike og sukker får et let opkog, afkøles og hældes over sildene, som nu skal trække i marinaden et par timer. Til sennepsdressingen piskes sennep og olie omhyggeligt sammen, derefter tilsættes fløde, farin og fennikel, hvorpå vin-eddiken kommer til. Kryddersildestykkerne tages op af marinaden, lægges på et aflangt fad og dækkes med dressingen. Serveres efter et par timers forløb, og pyntes med den fintskårne dild. |
|
Opskriften er vist 7328 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne