Rådhussild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Spegesildefileterne skylles, løber af og afpudses. Hver sildefilet skæres i 3 a 4 stykker, arrangeres på et mindre aflangt fad og dryppes med portvinen. Æblerne skrælles, snittes i tynde både, efter at kernehuset er fjernet - og løgene snitte s i tynde ringe. Begge dele fordeles mellem hinanden og ovenpå sildestykkerne.
Herover spredes creme fraiche og flødeskum, der lige inden blandes med let hånd. Drysses med den finthakkede rødbede, hvilket først må gøres kort inden serveringen, for at undgå rødbederne afgiver for megen farve.
|
|
Opskriften er vist 8783 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne