Svogers sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Spegesildefileterne skylles, løber af, 10 afpudses, skæres i ganske smalle snitter. Lægges i en skål, og den letknuste allehånde drysses ind imellem.
Eddike, vand og sukker får et let opkog, tilsættes halvdelen af de finthakkede rødløg, og marinaden hældes over sildene, som nu skal trække 4-5 timer. Drysses ved serveringen med resten af rødløgene.
|
|
Opskriften er vist 9320 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Svoger - 2013-09-04 15:29:48 Svoger spiser ikke fisk, men det smager sikkert godt nok :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne