Karrysild med dild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, og skæres i snitter på skrå. Olie, karry og eddike sammen piskes og får et let opkog. Afkøles, dilden iblandes og lagen hældes over sildene. Trækker nogle timer og anrettes med et tæt drys af finthakket rødløg og kapers.
|
|
Opskriften er vist 13709 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne