De grønne sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, skæres i snitter på skrå, og lægges i en skål. Eddike, sukker, laurbærblade, fennikelfrø, dild og peberkorn får et let opkog og afkøles.
Marinaden sies og hældes over sildene, som derpå trækker 2-3 timer. Anrettes i serveringsskålen og drysses med de fintskårne purløg.
|
|
Opskriften er vist 14197 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne