Bacon kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : kristina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De 8 kartofler koges med skrællen på til de er næsten møre.
Bacon steges på panden.
Kartoflerne hules ud så man næsten kun har skrællen tilbage, den lægger man på en bageplade.
Så kommer man det af kartoflerne i en skål og kommer resten af tingende i, smøren smager man til med så det bliver godt lind, man pisker det hele med piskeris så det bliver til kartoffelmos. Kommes tilbage i skrællen. Bages en halv time i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn til det er brunt ovenpå så er det færdig. |
|
Opskriften er vist 150966 gange,
og udskrevet 2634 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (35 stemmer) |
|
Kommentarer ole falsted - 2017-01-21 16:48:21 -- det hedde SMØRET ( ikke smøren) (: anonym - 2015-07-30 16:14:45 Hvor meget smør skal der i? Per - 2010-11-27 17:07:48 Den fyld som ikke kan være i kartoflerne kan sprøjtes i kokotter, og ikke i toppe som vi har gjort på det midterste billede, mosen indeholder for meget smør og ingen æg så den flyder ud. Sara - 2009-02-17 19:38:07 Kan man servere disse til cuvettesteg?? munken - 2007-03-20 15:47:03 lidt hvidløg gør underværker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne