Hertugindesild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Start med eddikelagen. Kom eddike, laurbærblade og peberkorn i en gryde og bring det i kog. Hæld derefter sukkeret i, og rør rundt indtil sukkeret er opløst. Lad det hele simre et par min. og tag gryden af blusset.
Giv sildefileterne et lille snit, på tværs af fileterne, på skindsiden, så de er lette at folde sammen. Smør kødsiden med ca. en spsk. sennep pr. filet. Krydr med rigeligt salt og peber, og læg en ordentlig bunke dild, i den ene ende af fileterne. Fold fileterne sammen, så kødsiden vender udad. Vend dem i havregryn, og steg dem i en blanding af olie og smør, til de er gyldne. Læg dem i et fad af passende størrelse. Fordel løgringene ud over, og hæld eddikelagen over. |
|
Opskriften er vist 9234 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne