Løgsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Silden skylles, klip rygfinnen af.
Fold sildefileterne ud med kød siden opad, drys med lidt salt
og friskkværnet peber, samt saft af ½ citron.
Fold silden sammen på tværs.
Løgene pilles og skæres i ringe, der brydes op i ringe.
Et ovnfast fad smøres med olivenolie.
Løgringene lægges i bunden af fadet, sildene lægges ovenpå.
De skrællede citronskiver lægges ned mellem sildene.
Til sidst hældes lidt olivenolie over, drys med havsalt og friskkværnet peber, hæld lidt vand ved.
Steges i ovnen ved 180-200 C i ca. 10-15 minutter, til de er gyldne i skindet.
|
|
Opskriften er vist 11862 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne