Hannes kyllingesalat
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Peberfrugterne halveres, kernerne fjernes og de skæres i smalle strimler og blandes med kyllinge og skinkekød, de optøet ærter og kogte ris og anrettes portionsvis på salatblade eller på et større fad. Dressingen piskes sammen og fordels over salaten. Æggene deles i både, anrettes på salaten sammen med oliven i skiver og den hakkede persille.
Serveres med ristet brød eller flute og smør. |
|
Opskriften er vist 31061 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne