Hannes kyllingesalat

Hannes kyllingesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
 Rester af stegt eller kogt kylling
2 dl.småtskåret
1 dl.kogt skinke ligeledes i mindre stykker
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
125 g.frosne optøet ærter
1.5 dl.kogte løse ris
4 spsk.olie
2 spsk.vinaigre
 salt
 peber
 en anelse sukker
1 lillefinthakket løg
2 hårdkogte æg
 klippet persille
 evt. 12-15 sorte oliven
 
Opskrift:
Peberfrugterne halveres, kernerne fjernes og de skæres i smalle strimler og blandes med kyllinge og skinkekød, de optøet ærter og kogte ris og anrettes portionsvis på salatblade eller på et større fad. Dressingen piskes sammen og fordels over salaten. Æggene deles i både, anrettes på salaten sammen med oliven i skiver og den hakkede persille.

Serveres med ristet brød eller flute og smør.





karakterer:
Opskriften er vist 31061 gange,
og udskrevet 466 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu