Portvins sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm rødvinseddiken- opløs sukkeret i eddiken - tilsæt timian.
Rør tomat purre`en ud i portvinen - sammen med jomfruolien.
Finhak løget
Skær sildefilleterne i passende stykker.
Rør den afkølede rødvins eddike med sukker og timian sammen med rødvinslagen - smag til med peber
Rør de hakkede løg i lagen ( skal stadig være flydende )
Kom filetterne i lagen.
Bør trække mindst 12 timer.
|
|
Opskriften er vist 12460 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne