Portvins sild

Portvins sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Store krydder sildefileter
3 spsk.tomat purre
1 dl.portvin
3 spsk.jomfruolie (oliven)
3 spsk.rødvinseddike
0.25 tsk.tørret timian
3 spsk.sukker
1 løg
0.25 tsk.sort peber
 
Opskrift:
Opvarm rødvinseddiken- opløs sukkeret i eddiken - tilsæt timian. Rør tomat purre`en ud i portvinen - sammen med jomfruolien. Finhak løget Skær sildefilleterne i passende stykker. Rør den afkølede rødvins eddike med sukker og timian sammen med rødvinslagen - smag til med peber Rør de hakkede løg i lagen ( skal stadig være flydende ) Kom filetterne i lagen. Bør trække mindst 12 timer.





karakterer:
Opskriften er vist 12460 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu