Hvidløgsgravede sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Befri sildefileterne for skind og læg dem i eddike i et døgns tid. Tag dem op og tør dem af i køkkenrulle. Bland marinaden af mayonnaise, piskefløde, creme fraiche og hvidløg blandet med lidt groft salt. Bland sildene i og pynt med purløg og dild.
|
|
Opskriften er vist 7038 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne