Gravet sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Optø sildene så meget at de kan skilles og åbnes. Se dem efter for ben og klip rygfinnerne af. Åbn sildene og læg halvdelen med skind siden nedad i et aflangt, halv dybt fad. Bland sukker, salt, tørret dild og drys det over sildene. Skyl den friske dild omhyggeligt og ryst den fri for vand, klip halvdelen over sildene. Læg resten af sildefileterne over med skindsiden opad. Drys resten af den friske dild over. Bland olie og dildeddike og hæld det over sildene. Læg folie over og let pres på. Prik nogle huller i foliet så der kan komme luft til. Sæt omgående sildene i køleskabet og lad dem trække til næste dag. Tag af og til fadet ud og øs lagen over sildene.
|
|
Opskriften er vist 12338 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne