Kinakylling

Kinakylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fars:
1 løg
200 g.hakket flæskekød
1 tsk.sukker
0.5 tsk.salt
1 spsk.sherry
2 tsk.kartoffelmel
0.5 tsk.ingefær
2 spsk.vand
2 spsk.sojasauce
1 kg.kylling
2 tsk.salt
 lidt malet peber, smør
 
Opskrift:
Flæskekødet røres med de forskellige ingredienser og farsen fyldes i den rensede (optøet) kylling, der gnides med salt og peber og anbringes i et ildfast glasfad. 3 spsk. sojasauce fordeles over ligesom smørklatter, ca. 100 g og kyllingen sættes på en rist på nederste rille i ovnen ved 200 grader i ca. 1½ time, af og til øses skyen over.

Når kyllingen er blevet tilpas brun, dækkes den til med folie. Kyllingen parteres ud og lægges tilbage i fadet med farsen ligeledes i skiver.

Serveres med forskellige tilbehør, løse ris, ekstra sojasauce, bananskiver, hakkede rå løg, salat i strimler og klippet persille.





karakterer:
Opskriften er vist 19648 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu