Kinakylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Flæskekødet røres med de forskellige ingredienser og farsen fyldes i den rensede (optøet) kylling, der gnides med salt og peber og anbringes i et ildfast glasfad. 3 spsk. sojasauce fordeles over ligesom smørklatter, ca. 100 g og kyllingen sættes på en rist på nederste rille i ovnen ved 200 grader i ca. 1½ time, af og til øses skyen over.
Når kyllingen er blevet tilpas brun, dækkes den til med folie. Kyllingen parteres ud og lægges tilbage i fadet med farsen ligeledes i skiver. Serveres med forskellige tilbehør, løse ris, ekstra sojasauce, bananskiver, hakkede rå løg, salat i strimler og klippet persille. |
|
Opskriften er vist 19687 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne