Franske sennepssild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Sildesiden Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sildefileterne skæres i stykker og lægges på et fad.
Eddike, sennep, creme fraiche og sukker røres sammen og hældes over. Æggene skæres i skiver eller både og lægges i kanten af fadet. Tykke løgringe lægges over silden og der drysses med grønt. |
|
Opskriften er vist 54305 gange,
og udskrevet 1200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (69 stemmer) |
|
Kommentarer Noel - 2014-09-17 20:17:48 lyder da lækkert , men hvad slags sild mener du? trine jensen - 2014-02-13 09:15:47 hej. er det marinerede sildefiletter eller ferske eller salte du bruger i denne opskrft? og hvad slags sennep? Pips - 2009-04-26 08:29:47 Hvorfor så lav vurdering????? Chi - 2007-11-10 01:33:56 Dèn må da bestemt være et hit til julefrokosten eller nytår, eller påske eller whatever! det vil jeg prøve! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne