Franske fadsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Fileterne saltes i 10 min. Lægges pænt i et gratinfad. En lage koges af 1 dl. vand, eddike, løg og krydderierne; kogetid 10 min. Lidt sukker kan tilsættes inden lagen sies og hældes over fileterne. Fadet dækkes med folie, og retten mørnes i ovnen ved 175 gr. i ca. 25 min. Sildene afkøles i lagen og serveres pyntet med løgringe og porre ringe.
|
|
Opskriften er vist 13027 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne