Forårs sild i karry
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Skær sildefileterne i passende stykker. Skær løgene og 2 af æggene i skiver. Læg sild, æg og løgene lagvis i et halv dybt fad. Pisk fløden stiv og bland den med mayonnaisen. Smag den til med salt, peber, karry og citronsaft. Dæk sildene i fadet med den og pynt med de resterende æg skåret i skiver eller både, samt delte tomater og frisk dild.
|
|
Opskriften er vist 12800 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne