Fiskerkonens sommersalat

Fiskerkonens sommersalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandKilde : Sildesiden

Indsendt :     

Ingredienser:
4 Røgede sild
4-5 Kartofler kogte
1 Løg
0.5 spsk.Peberrod revet
100 g.Mayonnaise
3-4 spsk.Piskefløde syrlig
2 Æg hårdkogte
 Salt
 peber
1 spsk.Dild
5-6 Radiser
 Salatblade
 
Opskrift:
Hak kartofler og løg fint sammen og tilsæt revet peberrod. Rør mayonnaisen sammen med den stivpiskede syrlige fløde og hæld det over kartoffelblandingen. Rør godt og smag massen til med salt og peber. Fyld den i en firkantet form, der er smurt med olie. Stil det i køleskabet i 3-4 timer. Vend blokken ud på et fad og læg en stribe hårdkogte æggeskiver ved den ene side og de omhyggeligt pillede, røgede sild ved den anden. Drys med skivede radiser og dild. Pynt anretningen med salatblade. Variation: Hak æggene og kom dem i kartoffelblandingen.





karakterer:
Opskriften er vist 12390 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-24 19:50:56
En riktig dejlig opskrift! kan varmt anbefales!