Fiskerkonens sommersalat
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Hak kartofler og løg fint sammen og tilsæt revet peberrod. Rør mayonnaisen sammen med den stivpiskede syrlige fløde og hæld det over kartoffelblandingen. Rør godt og smag massen til med salt og peber. Fyld den i en firkantet form, der er smurt med olie. Stil det i køleskabet i 3-4 timer. Vend blokken ud på et fad og læg en stribe hårdkogte æggeskiver ved den ene side og de omhyggeligt pillede, røgede sild ved den anden. Drys med skivede radiser og dild. Pynt anretningen med salatblade.
Variation: Hak æggene og kom dem i kartoffelblandingen.
|
|
Opskriften er vist 12390 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer K. Søholt - 2013-03-24 19:50:56 En riktig dejlig opskrift! kan varmt anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne