Finske sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Giv ærterne et kort opkog i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af. Læg dem i et fad med kant og læg sildefileterne der er skåret i smalle strimler over. Pisk fløden meget stiv og rør sennep, revet løg og karry i. Bred det over sildefileterne og stil retten koldt i en time. Drys med frisk hakket persille.
Man kan også erstatte ærterne med kolde skiveskårne kartofler. |
|
Opskriften er vist 11539 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne