Farmors sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Vend sildene i rugmel tilsat salt og peber. Steg dem gyldne og lad dem afkøle. Bland ingredienserne til marinaden sammen. Hæld den over den kolde sild og sæt dem i køleskab et døgns tid inden de spises. Inden serveringen drysses hakkede løg over sildene.
|
|
Opskriften er vist 18220 gange,
og udskrevet 398 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne