Rulle-sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : Red : |
|
|
Klip rygfinnerne af og se efter for ben. Skrab sildene rene. Drys fileterne med salt og lad dem trække 10 min. Skyl sildene og tør dem med køkkenrulle. Læg en kvist dild i hver sild og rul dem sammen fra hale mod hoved. Læg dem på sammenføjningen i et stort ovnfast fad. Kog lagen sammen af de over nævnte ingredienser og lad den småkoge 10 min. Lad lagen afkøle lidt og hæld den derefter over silden. Dæk fadet med folie og stil det på risten midt i ovnen ved 200 grader i 10-15 min. til sildene er møre. Lad sildene afkøle i lagen.
|
|
Opskriften er vist 11200 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne