Rulle-sild

Rulle-sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandKilde : Sildesiden

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 Store udbenede sild
 Salt
1 bdt.Dild
 
 Kogelage:
2 dl.Vand
1 dl.Eddike
1.5 tsk.Salt
1 Laurbærblad
1 Kvisttimian
1 Skivepeberrod
10 Hele peberkorn
4 Hele allehånde
2 Nelliker, hele
 
Opskrift:
Klip rygfinnerne af og se efter for ben. Skrab sildene rene. Drys fileterne med salt og lad dem trække 10 min. Skyl sildene og tør dem med køkkenrulle. Læg en kvist dild i hver sild og rul dem sammen fra hale mod hoved. Læg dem på sammenføjningen i et stort ovnfast fad. Kog lagen sammen af de over nævnte ingredienser og lad den småkoge 10 min. Lad lagen afkøle lidt og hæld den derefter over silden. Dæk fadet med folie og stil det på risten midt i ovnen ved 200 grader i 10-15 min. til sildene er møre. Lad sildene afkøle i lagen.





karakterer:
Opskriften er vist 11200 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu