Persille sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Hak pinjekerner, hvidløg og persille sammen til en tyk pasta. Krydr med salt og peber og fordel det inden i sildefileterne. Vend dem i durum hvedemel og steg dem på en pande med smør ca. 4 min. på hver side. Server med kartofler og pandestegte halve tomater.
|
|
Opskriften er vist 7439 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne