Krydret kyllingegryde
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Løgene hakkes, kommes i en tør gryde og smådamper her i ca. 20 min., rør ofte.
Så tilsættes krydderierne, smør og tomatpure og heri lægges den parterede kylling i mindre stykker. Vand og salt tilsættes og det hele småsteger, til kødet er mørt, ca. 30 min. Nogle minutter før serveringen kommes de hele hårdkogte æg i og varmes med. En pikant ret med det spændende tilbehør. Alt tilbehøret serveres i små skåle og der gives desuden grøn salat til. |
|
Opskriften er vist 28302 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer sofie - 2009-09-04 20:24:24 det var meget lækkert :D .. jeg er 14 og lavede den selv. nem og dejlig. MEn undlod æggene. Synes ikke lige det passe med æg (: Mette - 2009-04-26 16:55:01 Tror brødet var til tilbehør ;) Ser lækker ud, må prøve den snart :D Karin - 2008-07-15 20:49:29 Den smager bare helt vildt godt. Jeg fandt aldrig ud af hvad brødet skulle burges til :-) Jeg lavede den med 500 gr. kylling og 2 æg, men med samme portion i sovs, og det passede. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne