Krydret kyllingegryde

Krydret kyllingegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.rødløg
 lidt sort peber
 lidt citronsaft
1 tsk.paprika
0.5 tsk.karry
0.5 tsk.koriander
0.25 tsk.kardemomme
150 g.smør
1 dl.tomatpure
1 kg.kylling
2 tsk.salt
2 dl.vand
4 hårdkogte æg
 
 Tilbehør:
 brød
 ris
 banan i skiver
 agurk i skiver
 kokosmel letristet på en tør pande
 
Opskrift:
Løgene hakkes, kommes i en tør gryde og smådamper her i ca. 20 min., rør ofte.

Så tilsættes krydderierne, smør og tomatpure og heri lægges den parterede kylling i mindre stykker. Vand og salt tilsættes og det hele småsteger, til kødet er mørt, ca. 30 min.

Nogle minutter før serveringen kommes de hele hårdkogte æg i og varmes med.

En pikant ret med det spændende tilbehør.
Alt tilbehøret serveres i små skåle og der gives desuden grøn salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 28375 gange,
og udskrevet 435 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-04 20:24:24
det var meget lækkert :D .. jeg er 14 og lavede den selv. nem og dejlig. MEn undlod æggene. Synes ikke lige det passe med æg (:

  -   2009-04-26 16:55:01
Tror brødet var til tilbehør ;) Ser lækker ud, må prøve den snart :D

  -   2008-07-15 20:49:29
Den smager bare helt vildt godt. Jeg fandt aldrig ud af hvad brødet skulle burges til :-) Jeg lavede den med 500 gr. kylling og 2 æg, men med samme portion i sovs, og det passede.