Fyldte sild i porter
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Sildene renses og ses efter for ben, og dryppes godt indvendigt med citronsaft, og fyldes med fint hakket løg og timian. De kommes i et smurt ovnfast fad overhældes med porter og dækkes med stanniol. Dampes i ovnen i 15 min. ved 200 grader og afkøler af i lagen. Der drysses lidt timian og tynde strimler citronskal over inden serveringen.
|
|
Opskriften er vist 11300 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Dr Skinkehals - 2011-12-17 15:11:29 Skal sildene foldes inden overhældning med porter?? Og skal det bare serveres på en rugb'er??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne