Kartoffelmums
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : woodman Indsendt : Red : |
|
|
kartoflerne skæres i skiver og op på panden - steges i olien i ca 8 min så hakkes halvdelen af løvstikken og vendes ned i kartoflerne- tomaterne skæres ud (både, skiver eller tern efter humør) de drysses over kartoflerne og det hele rodes rundt resten af løvstikken hakkes fint og drysses over pandens indhold - de 6 æg slås nu ud over kartoflerne og der lægges et låg over i ca 4 min til æggene er spejlede - til dette her "rodsammen" passer næsten alt slags restekød fra dagen før
|
|
Opskriften er vist 10726 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne