Fyldte vildtruller

Fyldte vildtruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Diverse hjort

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldte vildtruller, billede 4 Fyldte vildtruller, billede 1 Fyldte vildtruller, billede 2 Fyldte vildtruller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fyld:
75 g.bacon i skiver, klippet i terninger
2 æg
1 løg
1 dl.rasp
 salt
 peber
400 g.krondyrkød
 smør
1 løg
1 gulerod
2 fedhvidløg
3 sps.tomatpure
2 dl.vand
2 dl.rødvin
1 laurbærblad
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet skæres i 8 tynde skiver, bankes evt. flade.

Til fyldet blandes skinken eller baconen, med det ene æg, der er hårdkogt og hakket, tillige med løget og raspen, alt dette blandes med det rå æg salt. peber.

Fyldet fordeles på kødskiverne, der rulles sammen og holdes på plads med en tandstikker. Rullerne brunes i en gryde med smør og lidt efter tilsættes guleroden i terninger og det andet hakkede løg og de knuste fed hvidløg, som brunes med i nogle minutter. Så tilsættes tomatpure, vand, rødvin, laurbærblad, salt og peber og under låg småsteger dette til rullerne er møre, ca. 1 time, måske længere.

Tandstikkerne fjernes fra kødet, der holdes varmt i en lille gryde, imens sovsen koger ind gerne med lidt ekstra smør og piskefløde til en jævn sovs, eller den kan samles med lidt jævning.

Smages til og hældes ved serveringen over kødet, der servers med en velpisket kartoffelmos og kogt broccoli.





karakterer:
Opskriften er vist 21385 gange,
og udskrevet 415 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-06-30 15:48:45
da kronvildt ikke er i alle butikker kab man i en snæver vending bruge oksekød og tilsætte en smule knust enebær til sovsen