Indisk blomkål i karry
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Ophed olien og svits sennepskornene til de sprækker. Tilsæt ingefær, kommen og løg. Rør et minut og tilsæt 1 tsk salt og gurkemeje.
Del blomkålen i buketter og kom dem i kasserollen. Rør en gang og tilsæt den hakkede chili - uden frøstol! Kom de hakkede tomater, den stødte kommen, sukker og persille ved. Rør nu og da til kålen er 'al dente'. Servér varm, drysset med persille og overhældt med klaret, smeltet smør. |
|
Opskriften er vist 23251 gange,
og udskrevet 431 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lasse - 2012-09-16 20:57:13 God og nem opskrift... men jeg tilføjede lidt stegt tofu til retten samt cashewnødder til at drysse over. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne