Spaghetti alla pizzaiola
Indsendt : |
|
|
Tomaterne skoldes, flås, halveres og befries for stilk og kærner. Tomaterne drypper af i en sigte og hakkes groft. Hvidløgsfedne pilles og hakkes meget fint. Olien varmes op i en gryde og hvidløgne svitses let, men må ikke blive brune. Tomaterne tilsættes, sammen med salt og rigeligt med peber og oregano. Det hele sættes til at små snurrer under svag varme, og under låg.
Imens koges pastaen, dryppes af og blandes i saucen. Retten serveres straks.
|
|
Opskriften er vist 9652 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer . - 2011-09-14 10:21:17 Absolut IKKE SUSHI! anonym - 2007-04-27 21:06:28 *SUK* og det er heller ikke sushi!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne