Salza Pizzaiola (Pizza-Sauce)
Indsendt : |
|
|
Opvarm olivenolien i en gryde og kog de finthakkede løg møre i 10 minutter til de er møre og gennemsigtige, men ikke brunede.
Tilsæt hvidløg og snur videre et par minutter.
Tilsæt resten (minus salt og peber) og snur videre udækket under lejlighedsvis omrøring i 1 time.
Fjern laurbærbladet og gnid saucen gennem en sigte eller gi' den en tur i blenderen.
Smag til med salt og peber.
I stedet for friske tomater kan anvendes en tilsvarende mængde fra dåse. Det er sjældent man får modne tomater medmindre man dyrker dem selv.
I stedet for tørrede krydderurter kan anvendes friske. Det anbefales.
Strø med gavmild hånd denne sauce ud over din hjemmegjorte pizza. |
|
Opskriften er vist 10673 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2011-01-31 14:02:55 Hvor mange pizzaer svarer opskriften til? rt - 2007-03-14 13:00:29 1 spsk. finthakket hvidløg ui - 2007-03-14 12:59:47 laurbærblad anonym - 2007-03-14 12:58:13 Ingredienser: 3 spsk. olivenolie |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne