Coniglio alla pizzaiola
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Indsendt : |
|
|
Brun stykker af kanin i olien, tilsæt hvidløg. Når kødet har fået farve tilsæt hvidvinen og lad kødet simre i ca.10 min. Tilsæt kapers, persille, ansjoser først og rør dernæst tomatpuréen i med oregano, salt og peber. Lad retten småboble i ca. 5 min. og server den med råstegte kartofler.
|
|
Opskriften er vist 14084 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lillemor - 2011-10-29 03:50:36 ja der er jeg så også enig. Det er alt for kort tid. MEn man kan nu godt stege kanin. Det er bare ikke det bedste resultat man får :o) bon appetit og godt at se der er mange andre end mig og min familie med smag for kanin.. Linda - 2011-10-05 02:19:20 Helt enig med Villum. Jeg har lavet denneher ret før, og det skulle have over det dobbelte. Generelt synes jeg ikke, det er nogen stor succes at stege kanin eller bare ha' den på en pande, i ved. Den skal i en gryde eller i ovnen, ellers er jeg i hvert fald ikke tilfreds. Men smag og behag. Jeg kan bare ikke lide råt kaninkød. Villum - 2011-06-03 08:41:01 Tror altså ikke, at den stegetid, der her er angivet, er nok for at kaninen bliver mør... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne