Tyrkiske pizzarulle

Tyrkiske pizzarulle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pizzadej:
25 g.gær
2.5 dl.vand
300 g.hvedemel eller (evt. 0.5 hvedemel 0.5 pizzamel)
10 g.salt
 
 Fyld:
2 løg
4 tomater
4 lange grønne peberfrugter (tyrkiske søde peber)
1 bdt.persille
500 g.hakket oksekød max 8-9%
 Salt
 peber
 Krydres efter ønske f.eks. med chili
0.75 citron
 
 Tilbehør:
 Friske salatblade
 Tomater
 agurk
 persille
0.25 citron
 
Opskrift:
Ingredienser til dejen blandes og æltes grundigt. Stilles til hævning tildækket i køleskabet til næste dag.

Løg og peberfrugter renses og hakkes fint. Tomater skæres i skiver. Persille hakkes. Det hakkede grønt blandes med kødet. Salt, peber og evt. andet krydderi tilsættes.

Dejen deles i 4, der hver rulles ud til en tynd rund pizza. Husk og rul den godt ud så den bliver meget tynd og kødet skal også ligges rimelig tyndt for ellers er det svært og rulle.

Kødblandingen trykkes med fingrene ned i dejen, så kødet hænger fast. Bages på bageplade beklædt med bagepapir ved 180 grader i 20 minutter. Citron presses over hver pizza. Rulles sammen og spises som en pizzarulle.

Serveres med det blandede salat.





karakterer:
Opskriften er vist 13069 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (58 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-24 19:57:29
det lyder rigtig lækkert, junkfood der også ser sund ud... smil...!! skal helt sikkert prøves.