Vildtruller i flødesovs
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Diverse hjort Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i 8 skiver som tørres og krydres med salt peber, rosmarin og persille. Spækket skæres i strimler, fordeles på kødet, der rulles sammen, en tandstik holder det på plads.
Rullerne brunes i smør og der spædes med bouillon. Under låg småsteger de i ca. 40-60 min. alt efter kødets kvalitet. Et ældre dyr skal stege længre, stik i kødet og mærk, om det er mørt – måske må der tilsættes lidt mere bouillon under stegningen. Så tages rullerne op, tandstikkerne fjernes og sovsen laves i gryden. Fløde og tyttebær tilsættes, smør og hvedemel rørres sammen til smørbolle og sovsen jævnes og smages til. Rullerne varmes i sovsen og serveres med persille, ærter, bønner og smørvarmede kartofler. |
|
Opskriften er vist 21626 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Janni - 2005-01-01 01:01:01 hvorfor står der ikke hvor mange personer den er til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne