Laks med mango
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt af : Niller Indsendt : Red : |
|
|
Tomaterne halveres, peberefrugterne deles og renses skæres i store stykker,
tomater og peberfrugt svitses let på panden tilsættes mango chutney og varmes,hældes i et ovnfast fad.
Laksen skæres i stykker ca 3 cm, lægges ovenpå (man kan også brune laksen på en pande først).
Bagest ved 160 grader C 12-15min.
Svits løgene i olie, til de er bløde.
Kom løgfrø, hvidløg og chili ved og svits i yderligere nogle minutter. Tilsæt tomat, yoghurt, kokosmælk og lad saucen koge i ca 15 minutter for svag varme. Tips: Serveres med nan brød salat og ris. |
|
Opskriften er vist 13789 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne